Intelligente installationer

Intelligente installationer

Vi kan samle alle dine installationer i hjemmet, eller i din virksomhed i et samlet styringssystem. Vi benytter os fortrinsvist af KNX til større byggerier og SG Smart til boliger.

 

KNX er den intelligente styring til både boliger og store byggerier. Det er en standard brugt i hele verden, hvilket giver frihed til at vælge styringer og produkter tilpasset private og erhverv. KNX kan anvendes til bl.a. belysning, varme, ventilation, solafskærmning, aircondition, audio/video, overvågning, alarmering, vandstyring, energistyring/optimering og fjernaflæsning/måling. Kort sagt giver KNX mulighed for at løse alle typer af styrings- og automatiseringsopgaver. KNX giver desuden mulighed for fjernkontrol og visualisering på alt fra mobil og tablets til computer og storskærme.

 

SG Smart

SG Smart er et intelligent system til styring af elektriske installationer på en nem måde i din bolig.

SG Smart kan først og fremmest bruges til at styre belysningen, men også andre elektriske installationer som el-radiator, tv, kaffemaskine osv.

 
  • Vågn ved at lyset tænder automatisk om morgenen.
  • Tænd automatisk kaffemaskinen, så kaffen er klar, når du vågner.
  • Tænd lyset i udvalgte rum på én kontakt, når du kommer hjem.
  • Tænd automatisk lys, når du ikke er hjemme og snyd indbrudstyven.
  • Lad dit lys tænde automatisk ved solnedgang.
  • Tænd for din el-radiator, inden du kommer hjem.
  • Sluk alt lys med ét tryk, når du går i seng eller forlader dit hjem
 

…og mange, mange flere muligheder…

 

SG Smart består af en række enheder, der er nemme at bruge og installere i både ny og eksisterende belysning. Enhederne og SG Smart App’en kommunikerer via Bluetooth og WiFi. Alle SG Smart enhederne kan nemt erstatte den eksisterende installation i din bolig, og systemet kan løbende opbygges og udbygges efter behov. SG yder 5 års garanti på alle SG Smart enheder.